Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
Po-Pá, 9- 17 hod. po předchozí telefonické domluvě
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Blog
MAGIE MĚDĚNÉ PŘÍZE
Již dávno není tajemstvím, že měď má mnoho pozitivních vlastností. Med´ zabraňuje množení bakterií, vírů, plísní a jiných mikroorganizmů na pokožce... číst celé
Vlastnosti a výhody lněné tkaniny
Len má jedinečné vlastnosti, kterými se nemůže pochlubit každý materiál číst celé
21.12.2018 Turistika
10 důvodů, proč relaxovat chozením do přírody
Sestavili jsme pro vás důvody, proč by měl každý člověk, starající se o své zdraví, častěji vyrazit do přírody. číst celé
Zobrazit všechny články
Nepropásněte novinky, akce a slevy!

Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.

  1. Úvod
  2. Nesouhlasím se zpracováním osobních údajů pro zaslání dotazníku spokojenosti s vyřízením objednávky.
Nesouhlasím se zpracováním osobních údajů pro zaslání dotazníku spokojenosti s vyřízením objednávky.

Ochrana osobních údajů e-shopu www.naturell-life.cz

  • Tetyana Gannytsya provozující eshop www.naturell-life.cz, IČ 26297922, se sídlem Francouzská 87, Brno, PSČ 602 00 00, kontaktní údaje správce jsou adresa: Josefská 15, Brno, PSČ 602 00, email:info@naturell-life.cz,telefon: +420 731 354 765 (dále jen „prodávající“ nebo „správce“) zpracovává ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů)(dále jen „Nařízení“), následující osobní údaje:
  • Výše uvedené osobní údaje je nutné zpracovat pro odbavení objednávek a další plnění ze smlouvy, pokud mezi vámi a prodávajícím dojde k uzavření kupní smlouvy. Takové zpracování osobních údajů umožňuje čl. 6 odst. 1 písm. b) Nařízení – zpracování je nezbytné pro splnění smlouvy.

Prodávající zpracovává tyto údaje rovněž za účelem evidence smlouvy a případného budoucího uplatnění a obranu práv a povinností smluvních stran. Uchování a zpracování osobních údajů je za výše uvedeným účelem po dobu 10 let od realizace poslední části plnění dle smlouvy, nepožaduje-li jiný právní předpis uchování smluvní dokumentace po dobu delší. Takové zpracování je možné na základě čl. 6 odst. 1 písm. c) a f) Nařízení – zpracování je nezbytné pro splnění právní povinnosti a pro účely oprávněných zájmů správce.

  • Na e-mailovou adresu, případně telefonní číslo mohou být kupujícímu zasílány novinky a jiná obchodní sdělení, tento postup umožňuje § 7 odst. 3 zákona č.480/2004 Sb., o službách informační společnosti, pokud jej kupující neodmítne. Tato sdělení lze kdykoliv jakýmkoliv způsobem – například zasláním e-mailu nebo proklikem na odkaz v obchodním sdělení – odhlásit.
  • Vaši spokojenost s nákupem zjišťujeme prostřednictvím e-mailových dotazníků v rámci programu Ověřeno zákazníky, do něhož je náš e-shop zapojen. Ty vám zasíláme pokaždé, když u nás nakoupíte, pokud ve smyslu § 7 odst. 3 zákona č. 480/2004 Sb. o některých službách informační společnosti jejich zasílání neodmítnete. Zpracování osobních údajů pro účely zaslání dotazníků v rámci programu Ověřeno zákazníky provádíme na základě našeho oprávněného zájmu, který spočívá ve zjišťování vaší spokojenosti s nákupem u nás. Pro zasílání dotazníků, vyhodnocování vaší zpětné vazby a analýz našeho tržního postavení využíváme zpracovatele, kterým je provozovatel portálu Heureka.cz; tomu pro tyto účely můžeme předávat informace o zakoupeném zboží a vaši e-mailovou adresu. Vaše osobní údaje nejsou při zasílání e-mailových dotazníků předány žádné třetí straně pro její vlastní účely. Proti zasílání e-mailových dotazníků v rámci programu Ověřeno zákazníky můžete kdykoli vyjádřit námitku odmítnutím dalších dotazníků pomocí odkazu v e-mailu s dotazníkem. V případě vaší námitky vám dotazník nebudeme dále zasílat.
  • Zpracování osobních údajů je prováděno naturell-life@email.cz tedy správcem osobních údajů. Osobní údaje pro tohoto správce zpracovávají také zpracovatelé:
  • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01 České Budějovice

Osobní údaje nebudou předány do třetích zemí mimo EU.

  • Správce nemá osobu tzv. pověřence. Správce lze kontaktovat na emailové adrese wellnessway@email.cz
  • Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:
    • zrušit kdykoliv zasílání obchodních sdělení,
    • vznést námitku proti zpracování na základě oprávněného zájmu správce,
    • požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme,
    • vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení zpracování,
    • požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů, výmaz provedeme, pokud to nebude v rozporu s platnými právními předpisy nebo oprávněnými zájmy správce,
    • na přenositelnost údajů, pokud se jedná o automatizované zpracování na základě souhlasu nebo z důvodu plnění smlouvy,
    • požadovat kopii zpracovávaných osobních údajů,
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením,
    • podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů.

·       Právo na vymazání osobních údajů

Každý má právo na vymazání osobních údajů. Stačí poslat e-mail na adresu  naturell-life@email.cz   s předmětem vymazání osobních údajů. V těle emailu uveďte své celé jméno.

Novinky z našeho blogu

MAGIE MĚDĚNÉ PŘÍZE
MAGIE MĚDĚNÉ PŘÍZE
Již dávno není tajemstvím, že měď má mnoho pozitivních vlastností. Med´ zabraňuje množení bakterií, vírů, plísní a jiných mikroorganizmů na pokožce... číst celé
Vlastnosti a výhody lněné tkaniny
Vlastnosti a výhody lněné tkaniny
Len má jedinečné vlastnosti, kterými se nemůže pochlubit každý materiál číst celé
10 důvodů, proč relaxovat chozením do přírody
21.12.2018 Turistika
10 důvodů, proč relaxovat chozením do přírody
Sestavili jsme pro vás důvody, proč by měl každý člověk, starající se o své zdraví, častěji vyrazit do přírody. číst celé
Nepropásněte novinky, akce a slevy!
Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.
Kde nás najdete

Josefská 15

Brno, 602 00

Map
Kontakty
Tetyana Gannytsya
Tetyana Gannytsya
Po-Pá, 9- 17 hod. po předchozí telefonické domluvě
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz